Zoo jsou tweeting Yelp-jako recenze druhů zvířat a jsou veselé

Všechny Novinky
Domů Všechny novinky Laughs Zoo Zoo jsou tweeting Yelp-jako recenze druhů zvířat a jsou veselé
  • Všechny novinky
  • Smích

Zoo jsou tweeting Yelp-jako recenze druhů zvířat a jsou veselé

Dobrá zpravodajská síť - 13. března 2018

Tito zookeepers posouvají debatu „kočka vs. pes“ na další úroveň.

'Jsme FANDA červené pandy.' Nízká údržba. Samočistící. Včetně chmýří. #rateaspecies pic.twitter.com/zB23VVWQiy

- Zoo Minnesota (@ mnzoo), 9. března 2018

Odborníci na ochranu přírody a volně žijících živočichů zveřejňují vtipná hodnocení druhů zvířat ve stylu recenzí online nakupování.

„Příjemně překvapeno. Myslel jsem, že jsem si objednal Roombu, ale tohle odvedlo vynikající práci při čištění mého ekosystému. Jedinou nevýhodou je zvracení střely. Celkově 5 hvězdiček, opilý nákup znovu. #rateaspecies pic.twitter.com/5fDfHiaWNq

- Katherine O'Reilly (@DrKatfish), 9. března 2018

Probíhající vtip se poprvé rozběhl, když Oregonská zoo tweetovala obrázek vydry s nápisem: „4/5 hvězd. Celkově velmi dobré první dojmy. Robustní konstrukce, zcela připravená na zimu a vodotěsná. Přichází pouze v hnědé, ale to je pro mě ve skutečnosti plus. #RateASpecies. '

⭐ velmi nespokojen s přepravou. Nařídil jsem žábu a to, co jsem dostal, byla ta velká hromada. #rateaspecies pic.twitter.com/6pj9D2HcED

- Slartibartfast (@shtoopy) 9. března 2018

Od té doby se desítky odborníků na divokou zvěř, akvária a stránky zoo připojily k potěru s zábavnými recenzemi # RateASpecies.

⭐⭐⭐ HYBRID KAT / SNAKE
Extrémně pižmový. 5/6 končí ostré a špičaté. Kliky jako chlupaté nudle. Skvělé však pro péči o nežádoucí psi s prériemi po vašem majetku. # Rateaspecies pic.twitter.com/I7euo0S3GJ

- Tyger (@TygerWDR) 9. března 2018

Tento trend nebyl exkluzivní ani pro odborníky na divočinu - další uživatelé Twitteru napsali také docela populární recenze.

⭐⭐⭐ NENÍ OČEKÁVANÉ
Barva není tak, jak je znázorněno (ani ZAVŘÍT !!!), měla by být dravec, ale jen sedí celý den na vyhřívané skále a nechat želvy chodit všude kolem něj (pokud jsou přepadení dravci tak odlišní, měli byste to říct lidem) také chybí jeden prst ?? ? #rateaspecies pic.twitter.com/5EAdkDN5D4

- CA AcademyOfSciences (@ calacademy) 9. března 2018

Hashtag #RateASpecies je docela podobný soutěži #CuteOff, která vypukla mezi zoologickými zahradami na Twitteru v lednu 2017.

W Byl jsem DUBTER
Byl jsem skeptický, ale tohle opravdu funguje! Do stromu nemůžete vložit žádný druh klokanů. Musíte se ujistit, že máte ten správný druh. Podívejte se na štítky jako 'Matschie' nebo 'Goodfellow's', abyste věděli, že je to skutečný obchod.
#rateaspecies pic.twitter.com/8fy8dU74fK

- Zoo Woodland Park (@woodlandparkzoo) 9. března 2018

Parky a zoologické zahrady po celé zemi soupeřily o to, kdo má nejroztomilejší obyvatele - a zatímco nejmenší jelen na světě mohl vyhrát všeobecné volby, akvárium v ​​Seattlu je pokáralo obrazem jejich novorozené vydry.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ A + VINTAGE ROADSTER
Navzdory několika důležitým aktualizacím designu od doby ledové, je to hodná investice pro současné i budoucí milovníky. Zpracování kyslíku a nepřetržitá rychlost země nepřekonatelná. Extrémně vzácné, i když snad ne dlouho. # Rateaspecies pic.twitter.com/Dqa0Gp7Q7m

- Zoo a botanické zahrady v Los Angeles (@LAZoo) 9. března 2018

Podívejte se na více těchto zábavných tweetů na další stránce ...

1 2 Coffee Cup

Chcete ranní trhnutí dobrých zpráv?


  • TAGY
  • Volně žijících živočichů
  • Zábava
  • Zvířata
  • Zoo
  • Legrační
  • Sociální média
  • Dobrý smích
  • NewsCred
Dobrá zpravodajská síť

Doporučený produkt

16. prosince 2018 Blog zakladatelů

Vyberte si novinky

Vyberte si novinky Vyberte kategorii Dobré rozhovory Dobrý život Dobré podnikání Dobré zdraví GNN Podcast Všechny novinky USA Svět Inspirující zvířata Smích Dobré Země Hrdinové Děti Svépomoc Zakladatelé Blog Věda Zdraví Umění a volný čas Celebrity Sportovní Náboženství Recenze Doma Business Nejlepší videa Español Dobrá sousta tento den V historii Citát dne 13. března 2018 Blog zakladatelů