Jeden milion hlasů pro MidEast Peace drží globální radnici dnes

Všechny Novinky

one-voice-logo.jpgPřipojte se k webovému vysílání Global Town Hall Meeting z východního Jeruzaléma, které spojuje izraelské a palestinské vedoucí mládeže s mladými lidmi z celého světa, dnes 19. května v poledne východního času, abyste zjistili, co tito odvážní studenti a mládež dělají, aby přinesli změnu. Zjistěte také, jaká by měla být naše role občanů světa, když se dnes připojíte k Empower Peace a OneVoice.

Tři izraelští a tři palestinští vedoucí mládeže, které budete slyšet, jsou vedoucí mládeže v hnutí OneVoice Movement, což je silná organizace pro řešení konfliktů mezi Izraelem a Palestinci.


V únoru 2007 tito mladí lidé ze Středního východu pomocí úžasného videa řekli svým vůdcům: „Dost!“ Sledujte to zde v síti Good News Network a přečtěte si zprávu od Davosu kde aktivisté hovořili s palestinským prezidentem Mahmúdem Abbásem, izraelským vicepremiérem Šimonem Peresem a požadovali nového ducha změny.

Izraelci a Palestinci přicházejí do Hnutí OneVoice z velmi odlišných důvodů, ale jsou jednotní ve své práci na závazcích na paralelních tratích s vlastními komunitami, aby ukončili konflikt a zapojili lidi z celého světa do zesílení těchto výzev k řešení konfliktů.

Webové vysílání se vysílá živě přes internet a je zdarma. Budete se moci přihlásit, zasílat okamžité zprávy v otázkách a dozvědět se, co může každý z nás mladých lidí - ve svých vlastních komunitách i na světové scéně - udělat, aby pomohl ukončit konflikt v Izraeli a Palestině.

PODROBNOSTI VYSÍLÁNÍ:
Datum: pondělí 19. května 2008
Čas: 12:00 EST / 9:00 PST (19:00 Jeruzalém / Ammán / Kuvajt, 21:00 Islamabad)
Webová adresa: www.empowerpeace.org


Chcete-li se zaregistrovat do své učebny nebo se dozvědět více, navštivte prosím www.empowerpeace.org nebo www.OneMillionVoices.org .